• NEW ARRIVALS! Loop Cross S1 590-4, 796-4 and Evotec lines.

  March 30, 2012
  HOT STUFF FOR THE LOOP ADDICTS ;-)


  Net binnen voor een van mijn Hardcore Loop klanten, een Cross S1 9,6ft #7 uit de nieuwe Loop Cross S1 serie. Tevens hebben we de eerste Loop Cross S1 9ft #5 binnen, een all round hengel voor de echte Troutbums ! Meer hengels volgen, ook zat er al een klein deel van de bestelling Loop Evotec lijnen bij de zending, binnen zijn Loop Evotec 85 in #4 en #5, Evotec 100 in #4, #5 en #6. Xact in #4 en #5, dus voor elk wat wils.

  De leveringen beginnen mondjes maat binnen te komen, dus als u graag wil weten of uw gewenste lijn op voorraad is stuur ons dan een mailtje op info@pro-flyshop.com

  Wij zijn ook bezig met het uitbreiden van het reel gamma, dit keer niet uit Scandinavië of uit Azie, maar van de andere kant van "de plas" wij houden u hiervan op de hoogte ;-) als dit gaat lukken ................. hebben we naast de reels van Danielsson, Loop en Imago denk ik een van de meest toon aangevende reels in ons gamma. Echte hardcore saltwater reels voor de bikkels!

  Tot snel voor meer info!


Blader door het archief