• Weer terug uit Hasselt met een LOOP ervaring rijker!

  March 13, 2012


  Na 2 dagen op de beurs van Hasselt die door vliegvisvereniging Gummarus tot in de puntjes was verzorgt is alles weer " back home" ;-) UIteraard is er heel veel belangstelling geweest voor het grote aantal hengels die we bij ons hadden, de Imago IPT 4 medium en fast kon men vergelijken, de IPT 5 fast van Imago kon ook heel veel mensen verbazen...... zij kende het merk nog niet, maar de "stok"  viel in zeer goede aarde kwa werpen op korte stukjes als ook op afstand. Ook hier konden we dus weer concluderen dat Imago echte "vis" hengels maakt i.p.v. casting hengels. Inmiddels is alles weer op zijn plekje thuis en komt het vervolg. Nu komt het verwerken van de bestellingen en het bestellen van " speciale dingetjes " . Zo was er een klant die zijn oude LOOP by Danielsson 2W reel een nieuw leven wilde inblazen omdat hij destijds ergens de triangel van zijn reel was verloren.  Dit soort " uitdagingen " zijn voor ons een heel kleine moeite, Danielsson staat voor langdurig plezier en dat plezier geven wij graag door aan de klant.

  Naast het adviseren van klanten, vis herinneringen ophalen en klanten adviseren over nieuwe bestemmingen waar ik zelf ervaringen heb opgedaan hebben we ook het geluk gehad om een nieuwe hengel te testen. Een nieuwe hengel die zeer spoedig op de markt komt en zeer hoge verwachtingen heeft bij een aantal van mijn klanten ;-) Wij hebben nl. met de nieuwe LOOP Cross S1 #5 geworpen! De hengel was voorzien van de "oude" benaming omdat door diverse patenten de naam van LOOP Nanocross aangepast is naar LOOP Cross S1.  Onze conclusie over deze hengel...................... ;-) Mooi afgewerkt, uniek design, zeker een compleet vernieuwende reelhouder, goed voor afstanden. Kortom een hengel die zeker in de Nederlandse en Belgische markt zal passen. Denk aan winde's, brasem, met de popper op de baars etc. uiteraard ook voor Duitsland, Scandinavie Oostenrijk, Tsjechie......... en Slovenie natuurlijk. Als je hem vergelijkt met de Imago IPT #5 zal je toch merken dat beide hengels een heel eigen karakter hebben en de een beter bij u past dan de andere ;-)

  Nu nog wat fotos als sfeer impressie.  Klaar voor de eerste dag....nog 5 min. en de deuren zijn open.


  Theo Bakelaar aan het binden met Bug Bond en palinghuidjes.....onder het toeziend oog van de volgende generatie ;-)                        We waren zeer blij dat de nieuwe waadschoenen van Imago in 5 verschillende maten beschikbaar waren.                                En "vette" schoenen dat zijn het zeker, nieuwe generatie vibram zolen. Gratis bijgeleverde spikes!


  Rest ons nog alle bezoekers te bedanken voor hun interesse en hun input, tot aan de waterkant!

  Foto 1, 9 en 10 By Olle Bulder ;-) Thanks Olle.

  Team Pro-Flyshop

Blader door het archief