• Fly-Happening in Putte België

  December 07, 2010
  Om de 2 jaar is de Fly Happening in Putte België, een heel diverse beurs met Internationale deelnemers en binders.
  Voor ons was dit de eerste deelname aan een beurs, het was geweldig om bekende en onbekende klanten te treffen, fantastische producten aan te bieden en daarnaast veel waardering te krijgen voor de kwaliteit van IMAGO, Danielsson en Thomas & Thomas.


                    IMAGO kleding, waadpakken en speciaal de belly boot met flippers kregen enorm veel aandacht.

  Sepp Fuchs, EFFA flycaster, heeft voor Pro-Flyshop heeft het gehele weekend de nieuwe Thomas & Thomas TnT 907S-4 gedemonstreerd, 30 m lijn is voor Sepp en de hengel geen enkel probleem, het "knalt" er met het grootste gemak uit.

  Alle beursprijzen kunnen we handhaven tot aan de kerstdagen, nadien zal Danielsson met 30% stijgen en terug op het oude nivo zitten, IMAGO heeft zijn prijzen inmiddels ook verhoogt, daar zal een procent of 15 bijkomen. Kortom sla u slag nog even en verwen uzelf nog maar eens met een mooie IMAGO jas, broek of waadpak. Een Danielsson reel is ook nooit weg, een Thomas & Thomas hengel koop je voor het leven.

  Nogmaals enorm bedankt voor uw bezoek en interesse, bestellingen zullen deze week nog worden verzonden.

  tot over 2 jaar op het laatste weekend van November 2012.Blader door het archief